over
Breur

Wie zijn wij?

Breur is dé groothandel voor bouw en industrie. Een familiebedrijf dat al sinds 1928 bestaat en  bekendstaat om de vakkennis van zijn medewerkers en de flexibiliteit van de organisatie. Met drie vestigingen, 50.000 artikelen op voorraad en alle specialismes in huis, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste en deskundige collega’s.

Blijf jezelf ontwikkelen

Elk onderdeel in het proces, om onze klanten precies de goede materialen te leveren wanneer en waar ze ze nodig hebben, doen we in eigen huis. Er zijn veel verschillende afdelingen waar ieder z’n eigen talent kan inzetten en ontwikkelen. Zo kun je altijd doorgroeien naar de functie die past bij jouw ontwikkeling.

Als je bij ons werkt, heb je een VCA-diploma nodig. Heb je dat nog niet? Geen probleem! We bieden je de opleiding kosteloos aan. Sowieso zien we graag dat je blijft leren. Via een training of cursus én van je collega’s. Er zijn allerlei cursussen waarvoor je je via Breur kan inschrijven. Denk aan heftruck rijden, Microsoft Excel, BHV, …Zo vergroot je je vakkennis en houd je die up-to-date.

Waarom jij bij ons wilt werken

We zijn een platte organisatie met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt in een gevarieerd team en ervaart veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je je binnen het bedrijf blijven ontwikkelen en doen wat je leuk vindt.

 

Kijk op www.breur.nl om ons assortiment en onze manier van werken te bekijken.

Onze vestigingen

Breur Groothandel Rivium
Rivium Boulevard 147
2909 LK Capelle a/d IJssel

T. 010 – 28 88 444
E. info@breur.nl

Breur Groothandel Den Haag
Singel 81 (nabij Poortweg)
2497 GS Den Haag

T. 070 – 30 75 959
E. info@breur.nl

Breur Groothandel Gouda
Westbaan 130
2841 MC Moordrecht

T. 0182 – 57 44 00
E. info@breur.nl

Wil je ook
werken bij Breur?

Bekijk nu onze vacatures